Löptur som Guidad tur i Brygge!

En joggingtur bland kulturbyggnader i hamnstaden Brygge

Det tas fler och fler steg för att locka turister till stan eller byn. När jag sitter här och läser på om den fantastiskt fina staden Brygge, så kommer det upp ett förslag. Följ med på en joggingrunda, där du joggar med ögonen, inte med benen. Man får helt enkelt följa med på en joggingrunda i de centrala delarna av Brygge och alla sevärdheter visas upp. Sträckan är 9,5 km. Jag utgår ifrån att man behöver vara hyfsat vältränad, jag har således inte för avsikt att själv ta mig runt. Men jag kan mycket väl tänka mig att få tag i kartan och ta mig runt på en promenad. Inom kort ska vi besöka staden, och då ta del av allt fint som finns där på plats.

Du hittar mera info om denna joggingtur på hemsidan, där du även kan beställa biljetter. Turen kostar mellan 20 och 30 Euro, beroende av hur många biljetter man beställer. I priset ingår, förutom guidningen, en flaska vatten och kaffe och kaka på ett café, Restaurant Poules Moules. Vill du ta igen förlorade kalorier, så går det utmärkt här. Det finns både öl och Calvados.

Joggingturen i Brygge. Bilden är hämtad från http://www.touristrunbrugge.be/

Joggingturen i Brygge. Bilden är hämtad från http://www.touristrunbrugge.be/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

13 − 9 =