Gillar du att flyga bekvämt?

Ja, då är det dags att ta sig en tur utanför Europa. På SAS håller man nu på att uppgradera sin långdistansflotta. Den flotta som idag har sju flygplan och kommer att utökas under 2015/20116 med ytterligare åtta Airbus 350-900.

Åker du i Business Class blir det säten med tillgång till mittengången. Ryggstödet kan fällas ner och det blir en kvalitetssäng från Hästens. Är du lång, så är det ingen fara. Sängarna ska ha plats för dig som är upp till 202 centimeter.

I de övriga klasserna kommer det att finnas nya stolar.

Gemensamt för alla är tillgången till det nya underhållningssystemet. Stora högupplösta bildskärmar och trådlöst Internet. Det finns eluttag på varje plats och USB-portar.

Eftersom denna sida bara handlar om Europa, så blir detta inlägg undantaget som bekräftar regeln. Å andra sidan, har man börjat på de längre sträckorna, så kommer det kanske hit. Eller vem vet, det är kanske dags för en liten avstickare till New York, Chicago, Washington, San Francisco, Peking, Shanghai eller Tokyo. Oavsett vilket, här är filmen som presenterar den nya designen i det första flygplanet, Erik Viking, LN-RKN.