Fotbolls EM i Frankrike

#FotbollsEM2016

Snart börjar en av årets idrottsfester – #FotbollsEM2016

Frankrike, detta massiva land i sydvästra Europa står som värd för Fotbollens höjdpunkter i år, 2016. Europamästerskapet i fotboll. Ja, det kan bara bli en upplevelse, trots alla hot om terrorism och annat negativt. På den här saiten kommer jag att skriva om en hel del trevliga platser som kan besökas. Jag väljer efter mitt huvud. Platser där jag varit och platser dit jag vill, och andra ställen som kan vara i ropet. Mitt projekt ”FotbollsEM2016 innefattar fyra av mina bloggar. Godmatvarjedag, DetSmakrikaLivet, HistoriskaNyheter samt denna, Minresaieuropa. Jag kommer inte att skriva inlägga på alla bloggar alla dagar. men tillräckligt ofta för att du ska kunna återvända, och få något trevligt i utbyte. Så lägga in dessa bloggar i ditt flöde, så får du lite trevliga saker att läsa om den närmaste tiden.

Den tionde Juli är det finals på Stade de France i Paris. Slutspelets femtioförsta match, och säkert den match som alla vill uppleva. Det är, om jag inte räknar helt galet, 56 dagar dit. Innebär att om jag skulle skriva ett inlägg om dagen, så skulle det bli femtiosex inlägg. Det fixar inte jag, men fixar jag trettio, så blir jag glad.

Häng med, nu åker vi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

2 × 2 =